Seksenler 160. Bölüm izle Tek Parça Son !! 04 Haziran 2015 #Seksenler


Seksenler 160. Bölüm Özeti: Online platformda çok fazla hayranı artan türk dizileri arasında olmasından dolayı Seksenler tv dizisini takipçilerimiz için bir hayli inceledik. Seksenler 160. bölüm 04-06-2015 tarihinde hayranlarını tv karşısına toplayacak her daim yaptığı gibi. Arama motorlarında sürekli sorgulanan araştırmalar şu şekildedir Seksenler 160. bölüm Hd izle Seksenler de bu bölümde oldukça ilginç olmasını bekliyoruz.

Seksenler 160. Bölüm Youtube izle 04-06-2015,Seksenler 160. Bölüm Takılmadan izle,Seksenler 160. Bölüm Full seyret,Seksenler son bolum izle,Seksenler 160. Bölüm Hemen izle,Seksenler 160. Bölüm internetten izle,Seksenler 160. Bölüm Full Tek Parça izle,Seksenler 160. Bölüm Full Hd izle,Seksenler 160. Bölüm izle ,Seksenler 160. Bölüm izle

bu hafta son fragmanı bir hayli kaliteli belli ediyor kendini Seksenler Geçen Hafta ki bölümünde oldukça kendinden söz ettirdi. Takipçisi her hafta artan Televizyon dizisi Seksenler 160. bölümü ile 04-06-2015 akşamında tüm seyircilerine hoş vakit geçirecek. seyrettikten sonra bu bölümle ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz

Konusu :
Seksenler, TRT 1 kanalında 24 Ocak 2012'den itibaren yayınlanan televizyon dizisi.[2] Mint Prodüksiyon tarafından yapılan dizi bir sit-com, romantik ve dönem komedisi olarak TRT 1 ve aynı anda TRT 1 HD'de yayınlanıyor.
Türkiye'nin 32 yıllık geçmişinin ve değişiminin, klasik bir Türk ailesi üzerindeki etkilerini anlatan eğlenceli bir dönem dizisi olan Seksenler sosyal hayattaki değişimin, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediğini, geleneklerimizi ve göreneklerimizi nasıl çürüttüğünü ve Türkiye'nin nasıl globalleştiğini gözler önüne seriyor.
TRT 1`in 2012 Ocak ayından itibaren izleyicilerine adeta bir nostalji yaşatarak sunduğu ve izlenme rekorları kıran dizisi Seksenler Romantik aynı zamanda bir sit-com tarzında olan dizisidir.Mint Prodüksiyon tarafından Klasik Türk aileleri`nin yaşamını ve hayatını komedi tadında anlatan ve izleyenleri 30 yıl öncesine döndüren Seksenler dizisi geniş ve yetenekli oyuncu kardosu ile ekranların sevilen dizileri arasında en başlarda yerini almıştır.
Dizi`nin geniş oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin (Fehmi),Özlem Türkad (Rükiye),Şoray Uzun (Ahmet),Yasemin Çonka (Nazlı),İlker Ayrık (Çağatay),Ceyhun Fersoy (Şahin),Ayşe Tolga (Gülden),Vural Çelik (Niyazi),Gülseren Gültunca (Necla),Yalçın Özden (Muzaffer),Serhat Kılıç (Ergun),Berat Yenilmez (Sami),Nejat Birecik (Recep),Necmi Yapıcı (Mesut),Tahsin Taşkın (İdris),Aşkın Şenol (Mustafa),Faruk Sofuoğlu (Bahtiyar),Begüm Öner (Elvan),Tolunay Donat (Nurten),Mehmet Elmas (Basri),Osman Büyükercan (Alper),Eray Yasin Işık (Nevzat),Aydın Sarman (Susmuş),Onur Dilber (Başkomiser Rıza),Hacı Ali Konuk (Bekçi Bekir),Hakan Bulut (Butik Ali),Özlem Balcı (Yıldız),Yasin Kaya (Polis Memuru Selahattin) rol almaktadır.
Yapımcılığını Birol Güven`in üstlendiği ,yönetmenliğini yine Birol Güven ve Mufit Can Saçıntı`nın yaptığı ekranların sevilen dizisi Seksenler 1980`li yılların içinde yaşanan bir dizi olsada arada 2012-2013 yılına `da geçiş yapılmaktadır.Dizide 1980 li yıllar hayal olarak anlatılıyor gibi bir his verilmektedir.

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.