Güneşin Kızları 4. Bölüm izle Tek Parça !! 9 Temmuz 2015 #GüneşinKızları


Güneşin kızları 4. Bölüm Özeti: Yep Yeni Bölüm ile Güneşin Kızlarında Bu Hafta Fırtınalar Esiyor Selin'in Öfkesine Yenilip Ali'nin Yaptıklarından Sonra İntikam Almak için Ailesinin Özel Hayatını Herkesin içinde Yüzüne Vurması Ali'nin Sinir Krizleri Geçirmesine Sebep Olmuştu.Bu Olay Ailede Gündem'e Oturdu.
Güneşin Kızları 4. Bölüm izle,Güneşin Kızları 4. Bölüm Full Hd izle,Güneşin Kızları 4. Bölüm Tek Parça izle,Güneşin Kızları Son Bölüm izle,Güneşin Kızları Yeni Bölüm Tek Parça izle,Güneşin Kızları 9 Temmuz 2015 izle
GüNEşiN KıZLARı BöLüM FRAGMANI
Ali’nin yaşadığı hiddet krizinin sebebinin Selin olması, aileyi bomba bu gibi düşer. Rana bu fırsatı kaçırmaz ve Haluk’a iki ailenin bir araya gelmesinin daha büyük problemlere yol açacağını söyler. ancak Haluk ile Güneş  bundan sonra evlenmiştir. Bunu duyan Rana’nın pratik vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. 
Güneş, Selin’in Ali’ye söylediklerinden ötürü düş kırıklığı yaşar. Haluk ve Güneş, Selin ve Ali’yi konuşmak için karşılarına alır. Selin, Ali’den özür diler. Ali ise yaşanan tatsızlıkları arkalarında bırakmak için heveslidir. Güneş ve Haluk’un gözünde problem çözülmüştür fakat gerçek çok fazla farklıdır. 
Annesinin başına getirdiklerinden ötürü vicdan azabı duyan Nazlı ise, değişmeye karar verir. Peri’nin de sayesinde Nazlı, sosyal ve uyumlu bir tanesi olmayı deneyecektir. Kendi uyum sürecine Savaş’ı da dahil etmeye karar verici Nazlı, Savaş’ı Ali’nin partisine çağrı eder.  Nazlı, partiye Haluk’un Güneş’e hediye ettiği kelebekli kolyeyi takarak gider. Nazlı’nın bilmediği şey ise, bu kolyenin Melisa’ya ait olmasıdır.
Güneş ve kızları temelli şekilde istanbul\`a yerleşir. Bu durumdan memnun olmayan köşk ahalisinin tadı kaçar. Rana, Sevilay ile işbirliği yaparak, Güneş\`i bu evlilikten soğutmaya çalışırlar.
Ali, Selin\`in etrafında olmasından hoşnut değildir. Arkadaşlarının onunla ilgilenmesi, öfkesini daha da arttırır. Selin, lüks hayatı severken; Ali\`yi kızdırmak hoşuna gider.
Nazlı, Haluk\`un konuşmalarına şahit olur ve gizlice takip eder. Yardımına gene savaş yetişir. Nazlı, teknede Haluk\`u öteki bir kadınla görünce, Güneş\`i uyarır. Haluk\`un sakladığı sırlar ortaya çıkacak mıdır?

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.