Paramparça 30. Bölüm izle Son Bölüm Sezon Finali !! 22 Haziran 2015 #Paramparça


Paramparça 30. Bölüm Özeti: Diziler Arasında En Çok Reğabet Gören Dizi PAramparça Yeni Ve Son bölüm ile Sezon Finaline Giriş Yapacaklarını Belli Ettiler Ama PAramparça 30. Bölüm ile Baya Reğabet Görecek bir Bölüm ile Fanlarını Heyecanlandırmaya devam Ediyor.

Paramparça 30. Bölüm izle,Paramparça 30. Bölüm Full Hd izle,Paramparça Son Bölüm izle,Paramparça 30. Bölüm Tek Parça izle,Paramparça 22 Haziran izle,Paramparça Star Tv 30. Bölüm izle

Cansu’nun velayetinin mahkeme tarafından Özkan’a verilebileceği korkusu ile eve dönmeyi kabul eden ve böylece etrafa ‘mutlu aile’ imajı çizebileceklerini düşünen Cihan için zor günler başlar. Çünkü Dilara, Cihan’ın dönüşünü kendi zaferi olarak görür. Yalıda bir davet vererek hem etrafını hem de Cihan’ı şoke edecek açıklamalar yapan Dilara’nın asıl hedefinde Gülseren vardır. 

Gülseren ise Cihan’ın yalıya dönmesini, aşklarının sonu olarak görmektedir. Cihan kapana kısılmış gibidir. Öte yandan ne Cansu taşınmak dönmek ister ne de Hazal, Gülseren’in yanına. Ancak ikisi için de başka seçenek yoktur.

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.