Kiralık Aşk 1. Bölüm izle Tek Parça Yeni Bölüm !! 19 Haziran 2015 #KiralıkAşk

Kiralık Aşk 1. Bölüm Özeti: Yaz Sezon'un Yeni Dizisi Kiralık Aşk Bu Akşam Yeni Bölüm ile Fanları ile Buluşmaya Başlayacaktır.Yeni Dizi Bakalım Bu Gün Göstereceği Performans Şimdiden Merak Konusu Olacağı Göüküyor..

Kiralık Aşk  1. Bölüm izle,Kiralık Aşk Son Bölüm izle,Kiralık Aşk 1. Bölüm Tek Parça izle,Kiralık Aşk Yeni Bölüm izle,Kiralık Aşk 19 Haziran 2015 izle,Kiralık Aşk  1. Bölüm izle,Kiralık Aşk Son Bölüm izle,Kiralık Aşk 1. Bölüm Tek Parça izle,Kiralık Aşk Yeni Bölüm izle,Kiralık Aşk 19 Haziran 2015 izle

Abisi yüzünden başı derde giren Defne, borç batağına saplanır ve çaresiz kalır. Tam da ne yapacağını bilemez haldeyken, bir mucize kapısını çalar: Entrikalar kraliçesi Neriman ve kocası Necmi yeğenleri ömer ile yakınlaşıp kendisine aşık etmesi için bir kız aramaktadır. Amaçları ömer’i evlendirip, karşılığında Necmi’ nin babası Hulusi Bey’ in vaat ettiği köşke konmaktır. Neriman, Defne’ yi bulur ve onu ömer için hazırlayıp, bildiği herşeyi öğretecektir.

ömer, çok aşırı etkileyici fakat bir o kadar da zor bir adamdır. Defne, bu görevin altından kalkabilecek midir? Defne hala başına gelen bu mucizeye inanamaktadır. oysa aşk mucizenin ta kendisidir.


Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.