Karadayı 116. Bölüm izle Tek Parça HD Online Atv !! #Karadayı


Karadayı 116. Bölüm Özeti: Atv'nin Fenomen Dizisi Karadayı Yep Yeni Bir Bölüm ile Fanlarını Ekran başına Kitlemeye devam ediyor.Mahir Feride'yi Kurtararak Çok Sevinirken Diğer Yandan ise Savcı Turgut Aldığı Deliller ile Artık Hiç Bir Şekilde Yargılanamama Sevincini Yaşar Olaylar Başlar Bakalım Yeni Bölüm'de Neler Olacak Merak Konusu ?

Karadayı 116. Bölüm izle,Karadayı 116. Bölüm Full Hd Online izle,Karadayı Son Bölüm izle,Karadayı 116. Bölüm Tek Parça izle,Karadayı Yeni Bölüm tek Parça izle,Karadayı 116. Bolum izle

Karadayı ati bölümde Turgut\`un Feride\`yi tutsak alarak yaptığı şeyler Mahir\`i ve herkesi çılgın etmeye yetecektir. Feride Turgut\`un bu hain planı ile adeta deliye dönmüştür. ancak hiç bir şey Mahir\`in önünde duracak benzeri değildir. Bu durumdan oldukça rahatsız olmuştur ve Mahir Feride için canını vermeye hazırdır.Karadayı 116. Bölüm izle,Mahir son final bölümde Feride\`yi kayıp mı edecek? Finalde neler yaşanacak? Feride Turgut\`tan kurtulmak için neler yapacak?

bütün dizi hayranlarının beklediği bölün Karadayı 8 Haziran final bölümü ile ekranlara geliyor. Bu bölümde bundan böyle her şey çözümlenmeye başlıyor. bütün gerçekler yavaş yavaş su yüzüne çıkacak. Mahir Feride yakınlaşması nasıl son bulacak?

Karadayı 116.Bölüm ile Sezon Finali mi yapılır olmadan sıra Sona mı Eriyor?

Turgut\`şafak kurtulmanın tek yolu parmak izlerini edinebilmek ve bu delilleri mahkemeye sunmaktır. Bu şekilde herkes hak ettiğini bulacaktır. Turgut bu durumda neler yaşayacak? Feride Mahir\`i af edecek mi? Bu ve daha fazlası ati bölümünde Karadayı dizisinde yer alacak. özellikle fanatiklerinin bitmesini istemediği sıra gelecek hafta ekranlara veda ediyor.


Orhan bundan böyle gerçekleri öğrenecek. Bu gerçekleri öğrendiğinde Turgut\`un gerçekten suçlu olduğunu anlarlar. Bu şekilde bundan böyle Mahir de sorunlarını çözmüş olacak. Herkes mutlu sona giderken Feride ve Mahir\`in aşkı nasıl bir sonuç alacak o ise bir bilinmez.

Tüm dizilerin ati bölüm yorumları, özetleri ve fragmanlarına sitemizi takip ederek en güncel biçimde ulaşabilirsiniz. Karadayı dizisi ati bölüm ve daha fazlası her süre sitemizdedir.

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.