Sungurlar 32. Bölüm izle Son Tam Bölüm !! 30 Mayıs 2015 #Sungurlar

Sungurlar 32. Bölüm Özeti: Serdar Yüzbaşı Ve Ekibi Girdikleri Bu Çıkmaz Yoldan Nasıl Çıkacakları Gerçekten Mera Konusu Olacağı Gözüküyor.Öte Yandan Cordon Celil Bu Sefer Çok Öfkeleneceği Gözüküyor.

Sungurlar 32. Bölüm Youtube izle,Sungurlar Son Bölüm izle,Sungurlar 32. Bölüm izle,Sungurlar 30 Mayıs izle,Sungurlar 32. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar 32. Bölüm Tek Part Son izle

Serdar ve Celil Suriye’de kapana kısılmalarına rağmen Kasım’ın adamlarından kurtulmayı başarır. Sungurlar’ı karıştırmak isteyen Topal ise Serdar’a ailesini kimin katlettiğini ve bir kardeşinin yaşadığı gerçeğini anlatmaya karar verir.

öte yandan Serdar’ın gerçekleri öğrenmesinden korkan Meryem ise şoka girmiştir. Sungurlar’daki bu gerilimi fırsatbilen Kasım ise Sungurlar’ın bulunduğu barakayı havaya uçurur.

Labels: , , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.