Sungurlar 31. Bölüm izle Yeni Bölüm Son !! 23 Mayıs 2015 #Sungurlar


Sungurlar 31. Bölüm Özeti: Çok Aksiyonlu Bir Bölüm ile Sungurlar Dizisi Yine Dikkatleri Üstüne Çekmeyi Başarmıştı Bakalım Sungurlar Dizisi 31. Bölüm ile 23 Mayıs 2015'te Samanyolu Tv'de Yayınlayacakları Bölüm Şimdiden Merak Konusu Olacağı Gözüküyor...

Sungurlar 31. Bölüm izle,Sungurlar 31. Bölüm Full Hd Online izle,Sungurlar Son Bölüm izle,Sungurlar 31. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar 23 Mayıs izle,Sungurlar Yeni Bölüm izle

STV ekranının beğenilen dizisi Sungurlar\`da 31.bölümde bir grup teröristin eline düşen Meryem, Naza ve Doktor’un durumu kritiktir. Serdar, arkadaşlarını kurtarmak için Celil ve ekibe yeni eklenen keskin nişancı ile Suriye’deki kampa sızmaya çalışır. Bu sırada çıkan çatışmada yeni keskin nişancı büyük bir başarı gösterse de Sungurlar’dan birisi vurularak hayatını kaybeder.
Kampa gelen Topal ise Naza ve Meryem’i görür ve hemen Kasım’a haber verir. Askerleriyle beraber kampa gelen Kasım, arkadaşlarını kurtarmaya gelen Sungurlar’la karşılaşır.

Bir anlamda Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun yeni haritası şekilde hazırlanan senaryoyu gören Serdar Komutan dehşete düşer. infaz edilmek üzere olan Serdar Komutan’ın bu planı durdurmak için bulunduğu cehennemden kurtulması gerekir. lakin şahin, hekim, Aslı ve Naza’nın öldürüldüğü haberini sektör Serdar adeta yıkılır. Bu sırada etrafta patlamalar duyulurken aniden ortaya çıkan bir tim, yaşanacak büyük çatışmalara müdahalede bulunur.

Başarollerinde Mert Kılıç,Bora Karakul,Merve Anlağan,Mehmet Küçük,onur Emre Teber,Yıldız Güngör\`ün oynadığı dizide Bu tehlikeli karşılaşma sırasında yaşanan bir hadise büyük bir çarpışmanın ilk kıvılcımı olur.

Sungurlar komutanı Serdar Yüzbaşı, Suriye’de bir küme teşkilat sebebi ile hapishanede işkence altında tutulur ve vahşice infaz edilmek istenir. örgüt liderlerinden birisi Serdar Komutan’a ölmeden öncelikle Türkiye’nin başına gelecek kıyamet senaryosunun görüntülerini izletir.

kelime sayısı: 182

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.