pişir Yedir Kazan 29 Mayıs izle Tek Parça Son !! 29.05.2015


Pişir Yedir Kazan 29 Mayıs Özeti: Kanal D'nin Yeni Yemek Tarifi Programı Serüvene Kaldığı Yerden devam ediyor Bir Birinden Güzel Yemek Tarifleri ile izleyenleri ile Buluşmaya 29 Mayıs 2015'te Kaldığı Yerden Devam ediyor...

Pişir Yedir Kazan 29 Mayıs izle,Pişir Yedir Kazan 29 Mayıs 2015 izle,Pişir Yedir Kazan 29 Mayıs Son bölüm ize,Pişir Yedir Kazan Yeni Bölüm Tek Parça izle,Pişir Yedir Kazan 29.05.2015 izle

Pişir Yedir Kazan yeni bölüm izleyici karşısına çıkarken bir birinden leziz tariflerde seyircinin notları arasına girdi. Pişir Yedir Kazan 29 Mayıs Cuma günü izleyicileri her süre ki gibi kağıt ve kalem alarak hem yarışmayı takip etti hemde enfes yemek tariflerinin notunu aldı. Pişir Yedir Kazan yeni bölümde yaşananlar haberimizde.
Pişir Yedir Kazan’ın ikinci gün yarışmacısı Hataylı Necla Turhan, “Karakuş Tatlısı” ve varlıklı Hatay mutfağından bir lezzet olan “şiş Börek” yapıcak.
Bugün gene ekranların sempatik bir şefini misafir ediyoruz. Et ile ilgili tüm deneyimlerini paylaşacak olan hür özkan namı öteki “hür şef” hanımlara çok aşırı önemli püf noktaları verecek.
hür lider mutfağa getirdiği bir kase talaş ile ne yapacak? hür şef’e göre Türk kadınları neden demir eksikliği yaşıyor? özgür şefin fırından çıkardığı sürpriz lezzetler ne? Hem tatlısı hem de ana yemeği için hamur açacak olan Necla bayan süresi bitmeden tabaklarını sofrasına koyabilecek mi? Jüri ve rakipler günün menüsünü beğenecek mi?
Kanal D’nin ilgiyle izlenen programı Pişir Yedir Kazan 17. bölümü 26 Mayıs 2015 yayınlanırken bir sonraki bölüm olan Pişir Yedir Kazan 27 Mayıs fragmanı da izleyicilerin karşısına çıktı.

kelime sayısı: 173

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.