Paramparça 24. Bölüm izle Tek Parça !! 11 Mayıs 2015 #Paramparça


Paramparça 24. BolumParamparça 24. Bölüm Özeti: Sosyal Medyada en fazla sorgulanan dizilerimiz arasında olmasından dolayı Paramparça dizisini sizin için bir hayli inceledik. Paramparça 24. bölümü ile 11-05-2015 te sevenlerini tv başına alacak sürekli olduğu gibi. yahoo'da devamlı yapılan arama kelimeleri bu şekilde olur Paramparça 24. bölüm bedava Paramparça dizisi son bölüm baya kaliteli olacak.

son bölüm son fragmanı oldukça ilginç olacak gibi. Paramparça bir önceki bölümde oldukça ses getirdi. Hayranı her hafta artan yerli dizi Paramparça 24. bölümü ile 11-05-2015 akşamında yeni seyircilerine merhaba diyecek. Sizde bölüm ile ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.

Paramparça 24. Bölüm Hemen izle 11-05-2015,Paramparça 24. Bölüm Youtube izle,Paramparça 24. Bölüm internetten seyret,Paramparça son bolum izle,Paramparça 24. Bölüm Takılmadan izle,Paramparça 24. Bölüm Hemen izle,Paramparça 24. Bölüm internetten izle,Paramparça 24. Bölüm Full izle,Paramparça 24. Bölüm izle ,Paramparça 24. Bölüm izle

Konusu :
Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'yı bir araya getiren ve tutkulu bir aşkın konu edildiği, Endemol Türkiye'nin yapımcısı olduğu Paramparça dizisi yeni sezonda Star TV'de yayınlanacak. Paramparça'dan ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Uzun süredir hazırlıkları izide Yeşilçay, çeyiz dükkanında çalışan Gülseren karakterine hayat verecek.
Dizi Kasım ayı başında Star TV ekranlarında başlayacak. Dizinin yayın günü henüz belli olmadı. Cevdet Mercan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alıyor. Dizide tutkulu ama imkansız bir aşk hikayesi işlenecek.​
İstanbul'un Kurtuluş semtinde bir çeyiz dükkanında mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan'ın sıra dışı fakat olanaksız aşk hikayeleri sezonun en iddialı yapımları arasında yerini alacak. Aliye, Bin Bir Gecce, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç'un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor.
Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.