Medcezir 74. Bölüm izle Yeni Bölüm !! Son 22 Mayıs 2015 #Medcezir

Medcezir 74. Bölüm Özeti: Star Tv'nin Maksimum Dolu Bir Bölüm ile Fanlarını Heycanlandıran Dizi Medcezir 74. Bölüm ile 22 Mayıs 2015'te Star Tv'de Kaldığı Yerden Devam Ediyor.

Medcezir 74. Bölüm Full Hd izle,Medcezir 74. Bölüm Youtubeden izle,Medcezir 22 Mayıs izle,Medcezir 74. Bölüm izle,Medcezir Son Bölüm izle,Medcezir 74. Bölüm tek Parça izle

Medcezir yeni bölüm fragmanı izle, Medcezir 74.bölüm fragmanı izle, medcezir 22 mayıs Cuma fragmanı izle, medcezir son bölüm full hd tek parça izlemek için lüzumlu linkleri haberimizde bulabilirsiniz. Medcezir bu hafta 74.bölüm ile ekranlardaydı.Medcezir 74. bölümü izleyicileriyle buluşmaya hazırlanmaktadır. Başrollerini Serenay Sarıkaya, çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Taner ölmez, sulh Falay bu gibi isimlerin paylaştığı Medcezir yeni bölümünde; Anneler gününde Nevin\`in Altınkoy\`a gelerek özür dilemesi Yaman\`la Mira\`nın kalbindeki en büyük eksiği tamamlar.

 Anne oğul arasındaki barış, yaşanan fena günlerin üstünü örter. fakat Kenan\`la Asım arasındaki gizli pazarlık, Yaman\`ın olayların dışında kalmasını imkansızlaştırır. Medcezir yeni kısmı nefes kesen sahneleriyle bu akşam Star Tv ekranlarında olacak. MEDCEZiR 74. BöLüM öZETi Selim\`in kasasındaki emanet silahın kaybolmasından sonra yaşanan panik sürerken, Orkun, elindeki silahtan aldığı güçle, şimdi daha da tehlikelidir.

Mert\`in Eylül için hazırladığı video sürprizi bir tek Eylül\`ün kalbini yumuşatmaya yetmez. Medcezir yeni bölümde Mira ve Yaman en yakın arkadaşlarını tekrardan bir araya getirebilmek için değişik bir metod uygulamaya karar verir. Mira, Yaman\`la birlikte ameliyat stresinden olabildiğince uzak, huzurlu günler yaşarken, düğün hazırlıklarına başlar. ilk durağı gelinlikçi olur. Medcezir 74. bölümde diğer yandan Amerika\`daki okula kabul edilmeleri için iki sevgili gerekli işlemleri yerine getirir. Geriye bir tek yabancı dil imtihan sonuçlarının açıklanması kalır.

Mert ve uzay\`ın karikatür kitabının basın davetinde Eylül\`le Mert\`i barıştırmak için herkes seferber olurken, Mert o gün kendisi için doğan ümit ışığına sıkı sıkıya sarılır. sınav sonucu açıklandığında Mira hayatındaki zorlu gerçekle bir kere daha yüzleşmek durumunda kalır. üstelik Yaman bu sefer beraberinde yok.

Labels: , , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.