Kocamın Ailesi 47. Bölüm izle Son Bölüm !! 28 Mayıs 2015 #KocamınAilesi


Kocamın Ailesi 47. Bölüm Özeti: Fox Tv'de Yeni Bir Bölüm ile Fanlarının Sayısını Artıracağı Gözüküyor.Bakalım Kocamın Ailesi 47. Bölüm'ü ile Ekranlara Taşıdığı Fragman ile Baya ses Getireceği Gözüküyor.

Kocamın Ailesi 47. Bölüm izle,Kocamın Ailesi 28 Mayıs 47. Bölüm Tek Parça izle,Kocamın Ailesi Son Bölüm izle,Kocamın Ailesi 47. Bölüm Tek Part izle

Hikmet Babaannenin dönüşü işleri iyice kızıştıracak. Gittikçe kapana kısılan şeniz bu kez de Hikmet Babaanne ile karşı karşıya ati ve kendini ifade etmek zorunda kalacak. şeniz\`in bütün çapalarına karşın gerçekler birer birer meydana çıkacak. Tarık artık evlenme kararı vermiştir ve isteme tarafına geçilmiştir. lakin bu o kadar kolay olmazken Mira ile alakalı olaylar da çıkmazı girmiş durumdadır.

Mira ailenin en sorunsuz kızı olurken şuan ailenin tek konusu olmanın huzursuzluğunu yaşar. şeniz\`in annesinin ortaya çıkması bir çok kişinin aklını karıştırır. Ar Ailesi, mecburen dünür olacakları aileyle tanışmanın şokunu atlatmaya çalışırken, Tarık ve Güneş iki ateş arasında kalmaktan kurtulamaz. Durumdan koşulsuz mesut olan tek isim aksiyon peşindeki Pelin\`dir. Dizinin gizemli karakteri şeniz ise gittikçe köşeye sıkışmaktadır.

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.