Karagül 86. Bölüm izle Yeni Bölüm Son !! 29 Mayıs 2015 #KaraGül


Karagül 86. Bölüm Özeti: Fox Tv'nin reyting Rekortmeni Karagül Dizisi Kendi Gününde Yine Ortalığı Karıştıracağı Gözüküyor.Bu Hafta Ekrana Taşınacak Bölüm'de Ortalık Baya Karışacak Gibi Gözüküyor.

Karagül 86. Bölüm izle,Karagül Yeni Bölüm izle,Karagül 86. Bölüm Full Hd izle,Karagül 29 Mayıs izle,Karagül Son Bölüm izle,Karagül 86. Bölüm Tek Parça izle,Karagül 86. Bolum izle

Karagül yeni bölümünde rüzgar tersten esmeye başlıyor. Kendal\`ı hastaneden kaçıran ve işkencelere maruz bırakan, bununla birlikte özlem\`in akıl hocalığını oluşturan Kenan için hesap verme vakti gelmiştir.

Karagül dizisinin bu haftaki bölümünde Kendal ayağa kalkıyor. Kaybetmeye başladığı hakimiyetini gücünü yine toplayarak arka kazanan Kendal Kenan\`ı ıssız bir tepeye götürerek kafasına silahı dayar. Ebru\`nun Baran\`ı evladı benzeri sevmesinin nedeni anlaşılıyor. Ebru öldü sandığı ilk çocuğunun gerçekte ölmediğini öğreniyor.

Başrollerinde Ece Uslu, Saruhan Hünel, mutlu Akusta, HilalAltınbilek ve şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı Karagül dizisi 12 Haziranakşamı yayınlanacak olan 88. bölümüyle sezona fasıla veriyor. 3 sezon boyuncayayınlandığı akşamın en fazla izlenen dizisi olan yapımın, başarısını geleceksezona taşıyıp taşımayacağı ise merak konusu.

Labels: , , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.