Kaderimin Yazıldığı Gün 31. Bölüm izle Son !! 26 Mayıs 2015 #KaderiminyazıldığıGün


Kaderimin Yazıldığı Gün 31. Bölüm Özeti: Star Tv'de Reyting Rekorları Kıran Dizi Kaderimin Yazıldığı Gün 31. Bölüm ile Gündemdeki Yerini Korumaya Devam Ediyor.Bakalım Yeni Bölüm'de Olacaklar Şimdiden Merak Konusu Olacağı Gözüküyor....

Kaderimin Yazıldığı Gün 31. Bölüm izle,Kaderimin Yazıldığı Gün Son Bölüm izle,Kaderimin Yazıldığı Gün 26 Mayıs izle,Kaderimin Yazıldığı Gün 31. Bölüm Tek Parça izle

Meryem ise Kerem’in ölümünden Elif’i sorumlu tutmaktadır. değer kızının çektiği acıya dayanamaz, Sultan’a bir teklifte bulunur.
Kahraman katili bulmaya ant eder. Başlarına gelen bütün olaylara sebep olanları bulacaktır. Gazete haberini yapanın da peşine düşer. Yakup ise bu haberden başına aldığı beladan kurtulma derdindedir. imdadına şükran yetişir.
herkezin tersine Ziya, Elif ve Kahraman’ın arkasında durmaya devam eder. Yarım kalan nikahın bir an önce yapılmasını ister. Kahraman ve Elif evlenirler.
Nikahın olduğunu duyan Defne dehşet içindedir. Tek yapacağı şey sakin kalıp, planını uygulamak olacaktır.
Kahraman Elif’in elinden miktar ve Konak’a getirir. Elif’i Konak’ta zor günler beklemektedir. Meryem oğlunun intikamını almaya kararlıdır.
Kerem’in tuttuğu kiralık katilin izini bulan Kahraman gerçeği öğrenmeye çok aşırı yakınken, Elif büyük bir tehlikeyle karşı kaşıya kalır.


Labels: , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.