Herşey Dahil 12 Mayıs izle Tek Parça Son !! #HerseyDahil


Herşey Dahil 12 Mayıs Özeti: Show Tv'nin sevilen Programı Herşey Dahil Bomba Gibi Bir Bölüm ile izleyenleri Ekran Başına Kitlemeye Devam Ediyor Cağla Şikel ile Alişan'ın Sunduğu Herşey Dahil Adlı Program Sizlerle Buluşmaya Devam ediyor Bölüm Yayınlandıktan Hemen Sonra Sizlerle iyi Seyirler....

Herşey Dahil 12 Mayıs izle,Herşey Dahil izle 12 Mayıs 2015 Show Tv,Herşey dahil Son Bölüm izle,Herşey dahil Yeni Bölüm izle,Herşey Dahil 12 Mayıs 2015 izle

Hafta içi her gün Canlı yayında izlediğimiz Çağla Şikel ve Alişan’ınbu günki konukları kim? Güne mükemmel şekilde başlayan Müzik Dans, eğlence ile izleyenleri ekrana kilitleyen Çağla Şikel ve Alişan Shoew Tv’de canlı yayında izle.
Çağla Şikel kimdir?
Çağla Şikel 2 Ocak 1979, İstanbul doğumlu oyuncu, sunucu ve manken. Annesi Adanalıdır, babası ise Karslı Azerbaycan Türklerindendir.
Çağla Şikel, eğitim hayatına İstanbul’da 1985 – 1989 tarihleri arasında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu ile başlamış ve ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda bale eğitimi almıştır. İlkokulu bitirdikten sonra 1990 – 1993 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Ortaokul eğitimini tamamlamıştır. 1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lise öğrenimini bitirip, ardından 1997-1999 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lisans eğitimi almış ve 1999 senesinde mezun olmuştur.
Çağla Şikel 1996 yılında “Odessia” adlı Sinema filminde oynadı ve 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci oldu. Sonrasında katıldığı Şeysel Adaları’nda yapılan Miss World 97 güzellik yarışması ile Dünya dördüncüsü yani Avrupa Güzeli ( Europe’s Queen Of Beauty ) ödülünü aldı.
1997 – 2003 tarihleri arasında Fransa, ABD, Almanya, Çin, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır’da defilelere çıkmıştır.2004 yılında Cennet Mahallesi’nde ve 2008’de Görgüsüzler dizisinde oynadı.
Çağla Şikel yaklaşık 4 sene pop şarkıcısı Emre Altuğ ile birlikte kaldı. Çift 10 Ağustos 2008 tarihinde eğlence mekanı Sortie’de evlenip, 18 Aralık 2008’de ilk bebeğine hamile olduğunu açıklamıştır. Fakat ne yazık ki aynı hafta aniden rahatsızlanarak bebeğini düşürdüğünü öğrendi. 31 Ekim’de bir erkek (Kuzey Altuğ) çocuğu dünyaya getirmiştir.
Alişan kimdir?
Eğitimini aldığı ancak, uzunca bir süredir ara verdiği baleye, tam 16 yıl sonra, ‘ 11. Uluslararası Bodrum Bale Festivali ‘nde Samsun Devlet Opera ve Balesi dansçılarıyla, “Bach Alla Turca” adlı bale eseriyle, 10-11 Ağustos 2013 tarihlerinde sahne alarak, geri dönmüştür
Alişan (Gerçek adı; Serkan Burak Tektaş) (d. 19 Haziran 1976 Beyoğlu, İstanbul), Türk şarkıcı
İstanbul’un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöl’lüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi.
Çok istemesine rağmen Latin Dansları Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.T.Ü Konservatuvar bölümünü kazandı. Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Burak’tı. Müzik yeteneği, küçük yaşlarda ailesi tarafından anlaşıldı. Henüz iki yaşındayken, İbrahim Tatlıses’in “Sabuha”, İzzet Altınmeşe’nin “Maden Dağı” adlı türkülerini ezbere okurdu.
Okul yıllarında öğretmenleri ders arasında Alişan’a türkü söyletirlerdi. Bu, liseyi bitirene dek sürdü. Lise 1. sınıftayken, babasının maddi desteğiyle ilk kasetini yaptı. Ancak bunu, gerçek bir kaset çalışması olarak kabul etmiyor. İlk albümü ‘Derdo – Elazığ’ın Güzelleri’ albümünü 1991 yılında çıkartmıştır. Aşık Oldum’u 18 Nisan 1996 tarihinde Kral Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı. Dedesi ve dayısının yakın dostu olan, Prestij Müzik’in ortağı Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedilen Alişan, daha sonra firmanın diğer ortağı Mahsun Kırmızıgül’ün de desteğiyle ikinci albümü ‘Sana Bir şey Olmasın’ı 25 Ekim 1997’de piyasaya çıkardı.
Albümün çıkış parçası “Kralı Gelse” adlı parçayla müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı. 1998 yılında Aynalı Tahir adlı diziyle Televizyon dünyasında yepyeni bir döneme imzasını attı. Üçüncü albümü ‘Var Ya’yı 13 Şubat 1999’da Prestij Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı. Bu albümle müzik piyasasındaki yerini perçinledi. Aynı yıl Kurt Kapanı dizisiyle yine adından çok söz ettirdi.
HERŞEY DAHİL VE SHOW TV CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ
Çağla Şikel ve Alişan’ın renkli sunumuyla Her Şey Dahil Show Tv ekranlarında olmaya devam ediyor.
Her Şey Dahil proğram’ı internetten nasıl izleyebilirim? Her Şey Dahil’in bu günki konukları kimler? Her Şey Dahil proğram’ı bittikten sonra yayın tekrarını takip edebilirmiyim gibi soruların tüm cevabı tabiî ki yayın kanalı Show Tv’de. Her Şey Dahil’de bu gün Fehmi Dalsaldı ‘Güllüm Show’ ile günün konuğuyla ilgili yaptığı sokak röportajlarında izleyicilere komik ve eğlenceli anlar tanık olacaksınız.
PROĞRAM ADI: HER ŞEY DAHİL
SUNUCULARI: ÇAĞLA ŞİKEL & ALİ ŞAN
YAYIN KANALI: SHOW TV
YAYIN SAATİ: 10:00
YAYIN GÜNÜ: HAFTA İÇİ HER GÜN


Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.