Güzel Köylü 49. Bölüm izle Yeni !! 27 Mayıs 2015 #GüzelKöylü


Güzel Köylü 49. Bölüm Özeti: Star Tv'de Yayınlanan Güzel Köylü Dizisi Yine Hareketli ve Eğlence Dolu Bir Bölüm ile izleyenlere Çok Güzel Anlar Yaşatacağı Gözüküyor.Geçtiğimiz Hafta Baya Güzel Anlar Yaşatan Dizi Bu Hafta'da Aynı Gösteriyi Sergileyecekmidir?

Güze Köylü 49. Bölüm izle,Güzel Köylü 49. Bölüm Full Hd izle,Güzel Köylü 49. Bölüm Online Full izle,Güzel Köylü Son Bölüm izle,Güzel Köylü 27 Mayıs izle,Güzel Köylü Son Bölüm izle,Güzel Köylü 27. Bölüm Tek Parça izle,Güzel Köylü 49. Bolum izle

Yaptırdığı Dna Sonucundan  ötürü perişan bir haldedir. Gül  ve  Cemal Nihal`i teselli ederler.   Bu konuyu kapatmasını isterler  fakat Nihal  kendisinin evlatlık olduğunu düşünerek  araştırmaya devam etmeye karar verir. Bu konu ile ilgili da Niyazi`den yardım ister.

Hüsnü ve Yusuf   baba olacakları haberini aldıktan sonra köyde  lokma yapıp dağıtmaya karar verirler.  ancak bu iki ailenin lokma yapma  işi bir yarışmaya dönüşür. Bu yarışta Gül\`şöhret inanılmaz bir önerisi bulunur.   Meydanda pankek  yapacaktır.  Dudu, Gül`şöhret bu fikrine karşı çıksa da  Gül kafasına koyduğunu yapar.


kelime sayısı: 100

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.