Güllerin Savaşı 45. Bölüm izle yeni Bölüm !! 23 Mayıs 2015 #GüllerinSavaşı

Güllerin Savaşı 45. Bölüm Özeti: Kanal D'nin vazgeçilmez Dizisi Kendi Gününde Rekorları Kırmaya Devam Ediyor.Güllerin Savaşı Dizisinde Yaşanan Son Olaylar Aileyi Baya Yoracağı Gözüküyor.Bakalım Yeni Bölüm'de Neler Olacak?

Güllerin savaşı 45. Bölüm izle,Güllerin Savaşı 45. Bölüm Full Hd izle,Güllerin Savaşı 23 Mayıs izle,Güllerin Savaşı 45. Bölüm Youtubeden izle,Güllerin Savaşı 45. Bölüm Tek Parça izle,Güllerin Savaşı Son Bölüm izle

 Güllerin Savaşı yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Her bölümü ile adından söz ettirmeyi başaran dizide Cihan her şeyi açıklamaya karar verecek, Gülfem\`in yaptırdığı testin sonuçları şok etkisi yaratacak. Yaşanılan büyük yüzleşme sonrası  bundan sonra hiç bir şey eskisi bu gibi değildir. Cihan, yaşadığı gerginlik sonrasında, Gülfem\`in gerçek annesini söyleme kararı alır. Gülru ise, ömer\`e yaptığı haksızlığın vicdan azabı içinde kendisini ona affettirmek için her yolu deneyecektir.

Her kısmı ayrı bir olay yaratan, başrollerini, Damla Sönmez, sulh Kılıç ve Canan Ergüder\`in paylaştığı Güllerin Savaşı 44. bölümü ile bu akşam saat 20.15\`te Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacak. GüLLERiN SAVAşı 44. BöLüM öZETi ömer ve Gülru\`nun yüzleşmesi sancılı olur. Biriktirdikleri acı ve hiddet ikili arasındaki tansiyonu, giderek yükseltir.Güllerin Savaşı yeni bölümde Gülfem, ömer\`i kazanmak için var gücüyle çabalarken; ömer\`den gelen boşanma hamlesiyle altüst olur. Gülru\`nun ömer\`e attığı adımdan tedirgin olan Gülfem ise, Gülru\`ya en duygulu noktasından saldırır. Gülru\`nun Gülfem\`e verdiği karşılık, bir büyük gerçeği daha ortaya çıkarır.

GüLLERiN SAVAşı YENi SEZONDA DA DEVAM EDECEK

Kanal D\`nin cumartesi gecelerine heyecan katan dizisi Güllerin Savaşı\`nın yeni sezonda da devam edip etmeyeceği göze çarpan oldu. Bir fasıla sezon finali, sonra da final yapacağı gündeme gelen Güllerin Savaşı için gene fikir değiştirildi. Daha önce dizinin hikayesinin tükenmesi sebebiyle final yapacağı açıklanmıştı ama dizinin sezon finali yapmasına karar verildi.

 vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, yeni sezonda da sevenleriyle buluşucağını açıkladı. Böylece Haziran ayında sezona ara verecek olan yapım, Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek. Başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder ve barış Kılıç\`ın paylaştığı yapım, genç bir kız ve yerine geçmek istediği meşhur bir modacının savaşını konu alıyor ve her cumartesi Kanal D ekranlarına geliyor.

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.