Güldür Güldür 15 Mayıs izle 75. Bölüm Tek Parça izle 15.05.2015 #GüldürGüldür


Güldür Güldür 75. Bölüm Özeti: Show Tv'nin Güldüren Programı Güldür Güldür Yep Yeni Bir Bölüm ile 15 Mayıs 2015'te Show Tv'de Güldürmeye Kaldığı Yerden Heyecanla Devam ediyor.Bakalı Güldür Güldür 75. Bölüm ile 15 Mayıs 2015'te Olacaklar Şimdiden Merak Konusu Olacağı Gözüküyor.

Güldür Güldür 75. Bölüm izle,Güldür Güldür 75. Bölüm Tek Parça izle,Güldür Güldür 75. Bolum Full Hd izle,Güldür Güldür 15 Mayıs izle,Güldür Güldür 15 Mayıs 2015 Show Tv izle

Güldür Güldür Show” bu hafta da eğlence ve kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Nurhan Damcıoğlu ve Elnur Huseyinov’un misafir olacakları bu bölümde “Güldür Güldür Show” tiryakilerini gene haz dolu saatler bekliyor.

Annesi Nezaket sebebi ile fazla agresif olduğu için sakinleştirici ilaç alma cezasına çarptırılan Hüseyin, ilacın etkisiyle neler yapacak? Hüseyin\`in yıllardır aşık olduğu Burcu ile yakınlaşan mutlu, Hüseyin\`in gazabından nasıl kurtulacak? Okulun gövde hocası Nurhan Damcıoğlu, Hüseyin\`e ne öğretecek?

Güldür Güldür Show 75.Bölüm (Show TV) - izle

Karate kursuna yazılan ismail ve ibrahim, kurs hocası Sinem ve yardımcıları Nezaket ve yeter\`den neler öğrenecek? Kızların karatede başarısız olduğunu düşünen ibrahim ve ismail, Sinem\`in yetersiz olduğunu ispatlayabilecek mi? Karate kursunda Elnur Huseyinov\`un ne işi mevcut?

kuruluş sahibi şevket, bir parke işi için ibrahim\`i yemeğe çıkaran personelini restoranda basarsa neler yaşanır? şevket çalışanlarının ibrahim\`e servet değerinde bir yemek ısmarlamasını engelleyebilecek mi? ibrahim\`in iştağıyla mücadele eden şevket ve adamları ibrahim\`e ne kadar mal satacak?

Bir ofiste lider şekilde işe başlayan Bilal, patron mutlu\`u etkilemeyi başarabilecek mi? Bilal çalışanların hangisinin ne iş yaptığını, meslek tanımının ne olduğunu öğrenebilecek mi?

Almanya\`dan gelen rapçi Bilal ve arkadaşı Mustafa yazlıkta tanıştıkları Mehtap ve yeter\`i etkilemeyi başarabilecek mi? Bilal kızlara kendisiyle ilgili neler anlatacak? Almanya\`dan gelen bir başka rapçi ismail ile Bilal arasında neler yaşanacak? Bilal ve ismail rap atışırsa elde eden kim olur?

Güldür Güldür Show 75.Bölüm (Show TV) - izle

Show TV\`nin sevilen dizisi Güldür Güldür Show

Güldür Güldür Show - 75. Bölüm Tanıtımı, Sezon 2014-2015
Güldür Güldür Show, 15 Mayıs Cuma günü konukları Elnur Hüseynov ve Nurhan Damcıoğlu!

Ekranların sevilen eğlence programı “Güldür Güldür Show”  birbirinden eğlenceli skeçleri ve sürprizleriyle Show TV ekranlarında.

gündelik hayatın alelade konularına değişik bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, oldukça çok konuya yine kendi mizah anlayışları ile yeni yaklaşımlar ve çözümler getirecek.

Güldür Güldür Show ekibi: Ali Sunal, Alper Kul, tabiat Rutkay, özge Borak, çağlar çorumlu, Aylin Kontente, Erdem Yener, haysiyet Buldu, haysiyet Atilla, Aziz Aslan, Meltem Yılmazkaya, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, özgün Aydın, Uğur alim.



kelime sayısı: 321

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.