Filinta 21. Bölüm izle Son Bölüm !! 12 Mayıs 2015 #Filinta


Filinta 21. BolumFilinta 21. Bölüm Özeti: Online platformda çok fazla konuşulan türk dizileri içerisinde gelmesi dolayısıyla Filinta televizyon dizisini sizin için detaylı araştırdık. Filinta 21. bölüm 12-05-2015 akşamı seyircisini ekran karşısına alacak her daim yaptığı gibi. yahoo'da devamlı yapılan aramalar bu şekilde olur Filinta 21. bölüm Hd izle Filinta de bu hafta oldukça iddialı olacak.

bu hafta yeni fragmanı bir hayli hareketli gözüküyor. Filinta geride bıraktığımız bölümüyle epey bir yankı uyandırdı. Fenomeni Sürekli artan yerli dizi Filinta 21. bölümü ile 12-05-2015 ardından da eski seyircilerine hoş zaman geçirtecek gibi. Sizde takip ediyoranız bu bölümle ilgili yorumda bulunabilirsiniz.

Filinta 21. Bölüm Tek Parça izle 12-05-2015,Filinta 21. Bölüm Takılmadan izle,Filinta 21. Bölüm Full Tek Parça seyret,Filinta son bolum izle,Filinta 21. Bölüm internetten izle,Filinta 21. Bölüm Full Tek Parça izle,Filinta 21. Bölüm Hemen izle,Filinta 21. Bölüm Donmadan izle,Filinta 21. Bölüm izle ,Filinta 21. Bölüm izle

Konusu :
TRT ekranlarında Aralık ayında gösterime giren Filinta dizisinin tanıtım reklamları, kanalda sıkça yayınlanmaya başladı. Bugünkü yazımızda Filinta dizisi oyuncuları kimler, Filinta dizisi ne zaman başlıyor, hangi oyuncular oynuyor gibi sorulara yanıtlar vermeye çalışacağız.
Bir Osmanlı Polisiyesi adı ile tanıtımı yapılan dizi için, Osmanlı'nın Sherlock Holmes'u yorumları yapılmaya başlandı. Eylül ayı içerisinde yayına girmesi planlanan dizinin yapımcılığını Es Film ve Maya Film birlikte üstlenirken, yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı oturuyor.
Görselliğin yoğun bir şekilde izleyiciye aktarılacağı dizi, Filinta Mustafa lakaplı ana karakterin karşılaştığı gizemli ve ilginç olayları çözme girişimleri etrafında dönüyor.
Filinta Dizisi Oyuncu Kadrosu;
Baş rollerinde Naz Elmas ve Onur Tunan'nın yer aldığı Filinta dizisinin tam oyuncu kadrosu ise şöyle
Onur Tuna > dizideki karakteri > Filinta Mustafa > Detay - Onur Tuna Kimdir?
Serhat Tutumluer > dizideki karakteri > Boris Zaharyas > Detay - Serhat Tutumluer Kimdir?
Mehmet Özgür > dizideki karakteri > Kadı Gıyaseddin Hatemi
Naz Elmas > dizideki karakteri > Azize
Damla Aslanalp > dizideki karakteri > Lara Zaharyas
Hakan Yufkacıgil > dizideki karakteri > Sansar Cemil
Kayra Şenocak > dizideki karakteri > Hasan
Yosi Mizrahi > dizideki karakteri > Esad Paşa
Kamil Güler > dizideki karakteri > Foto Abdullah
Reshad Strik > dizideki karakteri > Zülfü
Kemal Zeydan > dizideki karakteri > Zeyrek
Serhan Ernak > dizideki karakteri > Çeyrek
Ceren Yılmaz > dizideki karakteri > Hatice
Feyza Işık > dizideki karakteri > Gülbahar
Bülent Alkış > dizideki karakteri >
Filinta Dizisi Konusu;
Filinta Mustafa adlı ana karakterin, Osmanlı dönemlerinde geçen olayları irdeleyerek, suçluları bulması, gizemi çözmesi ve zekasını ustaca kullanması konu ediniyor. Galata Kadısı Gıyasettin Hatemi ve yetiştirdiği Galata Amiri Filinta lakaplı Mustafa'nın maceraları televizyon izleyicisi ve dizi severler ile paylaşılacak. .

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.