Şeref Meselesi 21. Bölüm izle Tek Parça 12 Nisan 2015 #SeferMeselesi


Şeref Meselesi 21. Bölüm Özeti: Kanal D'nin Fenomen Dizisi Bomba Gibi Bir Bölüm ile izleyenleri Ekran Başına kitlemeye Devam ediyor.Şeref Meselesi Yeni Bölüm'de Olacaklar Şimdiden Merak Konusu Olacağı Gözüküyor.12 Nisan 2015'te Şeref Meselesi 21. Bölüm ile Kaldığı Yerden Heyecana Devam ediyor.Bölüm Yayınlandıktan Hemen Sonra Web Sitemizde Reklamsız Olarak izleyebilirsiniz...

Şeref Meselesi 21. Bölüm izle,Şeref Meselesi 21. Bölüm Fragman izle,Şeref Meselesi 21. Bölüm Tek Parça izle,Şeref Meselesi Son Bölüm izle,Şeref Meselesi Yeni Bölüm Tek Parça izle

Yiğit, başının belada olduğunun farkında olsa da ifadesinde geri adım atmaz. Sibel yaşadıklarının şokuyla Emir’in kapısına dayanır. Ancak konuşma bir anda Kübra’yla ikisi arasında hesaplaşmaya döner. Sibel bir yandan içine düştüğü dünyadan hayıflanırken bir yandan da Yiğit için endişelidir.
Emir, Kübra’ya olan davranışlarıyla genç kızı biraz da olsa etkilemeyi başarır. Verilen ifadeler doğrultusunda Yiğit serbest kalınca, Emir operasyonunda yeniden başa döner.

Eve dönen Yiğit’le yakınlık kurmaya çalışan Sibel, bir türlü karşılık alamaz. Ağabeyin talimatıyla kısa bir süre ortalıkta görünmeyecek olan Yiğit, balayı yalanıyla Sibel’le İstanbul dışına çıkarlar. Ancak bu tatil Sibel’in umduğu gibi gitmez.
Elif’in ateşlenip hastaneye kaldırıldığını öğrenen Yiğit, hemen kızının yanına gider. Hastanede Kübra tarafından kendi kızına amca muamelesi görmek Yiğit’i çileden çıkartır.

Herkes polise Selim’in konuştuğunu düşünse de, olayın arkasında bambaşka bir ismin olduğu ortaya çıkar. Ancak yaptığının cezasını kesmek için Selim’le yüzleşen Yiğit’in henüz bundan haberi yoktur..

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.