Poyraz Karaye 16. Bölüm izle Tek Parça 22 Nisan 2015 #PoyrazKarayel



Poyraz Karayel 16. Bölüm Özeti: Kanal D ekranlarının merakla beklenen dizisi Poyraz Karayel 16. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Her çarşamba keyifle izlenen Poyraz Karayel yeni bölümündePoyraz ile kızının ilişkisi arasında kalan Bahri Bey Poyraz ile konuşmak isteyecek. Poyraz ise Ayşegül ile birlikteliğini bir adım ileriye taşıyacak. Dizinin yeni bölümü bu akşamı saat 20.00'de yayınlanacak.

Poyraz Karayel 16. Bölüm Tek Parça izle 22-04-2015,Poyraz Karayel 16. Bölüm Youtube izle,Poyraz Karayel 16. Bölüm Full seyret,Poyraz Karayel son bolum izle,Poyraz Karayel 16. Bölüm Youtube izle,Poyraz Karayel 16. Bölüm Full Hd izle,Poyraz Karayel 16. Bölüm Tek Parça HD izle,Poyraz Karayel 16. Bölüm internetten izle,Poyraz Karayel 16. Bölüm izle ,Poyraz Karayel 16. Bölüm izle

POYRAZ KARAYEL 16. BÖLÜM ÖZETİ
Ayşegül'ün yaptığı evlilik teklifine beklenmedik bir cevap veren Poyraz ile arası bozulan Ayşegül sürpriz bir yemek ayarlar. Ama sürpriz burada bitmeyecektir. Aynı mekana Çiğdem, Zükfikar, Taşkafa, Sema ve Sefer de gelince işler iyice çığırından çıkar.
Sema babasının katilini elinden kaçırmanın üzüntüsü içindeyken Songül ile gerilirler. Songül'ün hamile olmadığından şüphelenen Sema Songül'ü köşeye sıkıştırır. Songül'ün büyük sırrı ortaya çıkmak üzeredir. Poyraz, Ayşegül ve Bahri'nin arasını düzelterek; hem Ayşegül'le aşkına devam etmenin hem de Bahri'nin yanında kalmanın planını yapmaktadır.

Online platformda en fazla sorgulanan diziler içerisinde gelmesi dolayısıyla Poyraz Karayel tv dizisini ziyaretçilerimiz için detaylı bilgi edindik. Poyraz Karayel 16. bölümü ile 22-04-2015 tarihinde fanlarını televizyon karşısına alacak her zaman yaptığı gibi. yahoo'da genelde yapılan arama kelimeleri bu şekilde olur Poyraz Karayel 16. bölüm full hd Poyraz Karayel de yeni bölüm oldukça heyecanlı sahneler olacak.

son bölüm son fragmanı epey bir kaliteli belli ediyor kendini Poyraz Karayel geçtiğimiz hafta ki bölümüyle baya kendinden söz ettirdi. Hayranı her hafta artan dizi Poyraz Karayel 16. bölümü ile 22-04-2015 akşamı yeni fenomenlerine hoş zaman geçirtecek gibi. Sizde takip ediyoranız bölüm hakkında yorumda bulunabilirsiniz.
Konusu :
Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı "Poyraz Karayel"in konusu şöyle;
Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal'dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül'ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz'ın patronu Bahri Umman'ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül'den saklamak zorundadır.
Bütün aşkların imkansız, bütün dostlukların zorlu, bütün düşmanlıkların acımasız yaşandığı Poyraz Karayel, sıradışı karakterleri, kara mizahı ve hareketli kurgusuyla, izleyicilerini Kanal D ekranlarına bağlayacak.

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.