Ötesiz insanlar 63. Bölüm izle Tek Parça 13 Nisan 2015 #Otesizinsanlar

Ötesiz insanlar 63. Bölüm Özeti: Fırtınalar Estirecek Bir Bölüm ile Yayınlanan Dizi Ötesiz insanlar Güzel Bir Bölüm ile Reytinleri Aşacağı Gözüküyor.Ötesiz insanlar 63. Bölüm ile 13 Nisan 2015'te izleyenleri ile Samanyolu Tv'de Heyecana Kaldığı Yerden Devam Ediyor.. 

Ötesiz insanlar 63. Bölüm izle, Ötesiz insanlar 63. Bolum Full Hd izle, Ötesiz insanlar Yeni Bölüm izle, Ötesiz insanlar Son Bölüm Tek Parça izle, Ötesiz insanlar 13 Nisan izle, Ötesiz insanlar 63. Bölüm Tek Parça izle

STV ekranının yeni dizisi Ötesiz İnsanlar yeni bölümüyle bomba gibi ekranlara geldi. Bebeğine kavuşan Elif, büyük bir mutluluk yaşarken Yılmaz’ın elinde olan Sanem, ölüm tehlikesi geçirir. Deniz’in son anda yetişmesiyle kurtulur ancak onu öldürmek isteyenin kim olduğunu Deniz göremez. Sanem, Elif’e iftira atar ve Deniz’i kandırmak için sinsi bir oyun oynar. 
Başrollerinde Ergül Miray Şahin, Batuhan Aydar, Hüseyin Köroğlu ve Naşit Özcan rol aldığı dizi her hafta reytinglerde ilk sıralardaki yerini koruyor. Bir askerin ve başörtülü bir kızın 27 Şubat döneminin tüm engellemelerine rağmen verdikleri zorlu mücadelesinin anlatıldığı dizinin yönetmenlik koltuğunda Başak Soysal oturuyor.
Peki dizinin 62.bölümde neler yaşandı? Dizinin bu haftaki bölümünde Elif atılan itirafın şokunu yaşıyor. İşte Ötesiz İnsanlar'ın 62.Bölümünde yaşananlar:
Bebeğine kavuşan Elif, büyük bir mutluluk yaşarken Yılmaz’ın elinde olan Sanem, ölüm tehlikesi geçirir. Deniz’in son anda yetişmesiyle kurtulur ancak onu öldürmek isteyenin kim olduğunu Deniz göremez. Sanem, Elif’e iftira atar ve Deniz’i kandırmak için sinsi bir oyun oynar.

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.