Mutlu Ol Yeter 1. Bölüm izle Tek Parça 12 Nisan 2015


Mutlu Ol Yeter 1. Bölüm Özeti: Atv'nin Yeni Komedi Dizisi Mutlu Ol Yeter 1. Bölüm ile 12 Nisan 2015'te Atv'de izleyicisi ile Buluşmaya Başlayacaktır. Dizinin Oyuncuları Baya iddialı Oldukları Gözüküyor.Dizinin Bu Sezonda Baya Ses Getireceği Gözüküyor.Olacaklar Şimdiden Merak Konusu?

Mutlu Ol Yeter 1. Bölüm izle,Mutlu Ol Yeter 1. Bölüm Full Hd izle,Mutlu Ol Yeter 1. Bölüm Youtube izle,Mutlu Ol Yeter 1. Bolum izle,Mutlu Ol Yeter Son Bolum izle,Mutlu Ol Yeter 1. Bölüm Tek Parça izle,Mutlu Ol Yeter 12 Nisan izle

Babasını kaybettikten sonra Can’ı hayata bağlayan şey, çocukluğundan beri tanıdığı Zeynep’e duyduğu aşk olmuştur. Onun kendisine duyduğu aşkın farkında olmayan Zeynep ise verdiği bir haberle Can’ı yıkar: Zeynep, dünyanın en kötü adamı Güneş’le birlikte Dubai’ye yerleşmeye karar vermiştir. 

  Can, artık kimsesi kalmadığını düşünürken Babür hayatına girer. Uzak diyarlardan, adı sanı duyulmamış bir memleketten gelen acayip adam, Can’ın mutlu olması için elinden geleni yapmaktadır. Bu dostluk sayesinde Can tekrar ayağa kalkmıştır ve Babür’e minnettardır.

 Fakat Babür’ün asıl geliş amacını bilmemektedir.   Babür, babasının intikamını almak üzere Can’ı öldürmek için gelmiştir. Ne var ki Babür, adetleri ve ettiği yemin gereği, Can’ı hayatının en mutlu anında öldürmek zorundadır. Can ve mutluluk arasında ise kilometreler vardır.

OYUNCU KADROSU 
 Ali Atay ( Can ) 
Ertan Saban ( Babür )
 Aslı Enver ( Zeynep )
 Öner Erkan ( Güneş )
 Fırat Albayram ( Devrem )
 Ayten Uncuoğlu ( Azize Afife )
 Sait Genay ( Ziver )
 Tülay Bursa ( Şerife )
 Bülent Seyran ( Kamer )
 Efe Tuncer ( Vefa )
 Nil Günal ( Nurten ) 
Seda Türkmen ( Ayşe )
 Yılmaz Gruda ( Ziya )
 Erkan Üçüncü ( Bakkal )
 Metin Büktel ( Medik )  


Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.