Karadayı 106. Bölüm izle Tek Parça 13 Nisan 2015 #Karadayı


Karadayı 106. Bölüm Özeti: Atv'nin Reyting Rekortmeni Karadayı Bomba Gibi Bir Bölüm ile izleyenleri Ekran Başına Kitlemeye Devam Ediyor.Karadayı'da Bomba Olayların Gerçekleşebileceği Gözüküyor Ferde'nin Babası Beyefendi Ölecekmidir?

Feride ile Mahir'in Arasına Yine Kara Kedilermi Girecek Bunların Hepsinin Cevabı Karadayı 106. Bölüm'de Sizlerle..Bölüm Yaytınlandıktan Hemen Sonra Web Sitemizde Reklamsız Tek Partça Olarak izlemeniz Mümkündür.Şimdiden Akdizii.blogspot.com Ailesi Olarak iyi Seyirler Dileriz....

Karadayı 106. Bölüm izle,Karadayı 106. Bolum Full Hd izle,Karadayı Yeni Bölüm izle,Karadayı Son Bölüm Tek Parça izle,Karadayı 13 Nisan 2015 izle,Karadayı 106. Bolum izle,karadayı 106. Bölüm Tek Parça izle,Karadayı Yeni Sezon Atv izle

Karadayı 105. bölümü ile  6 Nisan 2015, Pazartesi 20:00 Atv ekranında... Başrollerinde Kenan İmirzalığlu, Bergüzar Korel, Çetin Tekindor ve Erhan Yazıcıoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı Karadayı yeni bölüm fragmanını yayınladı. İşte yeni bölümden şaşırtan sahneler..

Mehmet Saim can çekişirken Mahir, Nazif'e gitmesini söyler. Mehmet Saim'i kendisinin vurduğunu söyleyecektir. Suçu üzerine alacaktır. Nazif bunu kabul etmez ama Mahir'in ısrar etmesi üzerine çareyi gitmekte bulur. Mahir, Mehmet Saim'in başında beklemektedir. Ofisten çıkan Nazif doğruca eve gider. Amacı Feride'ye olanları anlatmak ve babasını vurduğunu itiraf etmektir. Nazif bunu başarabilecek midir? Babasının vurulduğunu öğrenen Feride, Mehmet Saim'in yanına gider.
Mehmet Saim komadadır. Yaşam savaşı veren babasının başında beklerken bir yandan da babasının kim tarafından vurulduğunu merak etmektedir. Bütün işaretlerin Mahir'i gösterdiğini öğrenen Feride deliye döner. Sevdasının babasını vurmuş olabileceğine asla inanmaz. Ona göre Mahir'in üstüne yine suç atılmaya çalışmaktadır. Ne olursa olsun Mahir'in bu sebeple suçlanmasına izin vermeyecektir. Feride babasını asıl vuran kişiyi öğrenebilecek midir?
Mahir Mehmet Saim'i vurmaktan yakalanacak mıdır? Bütün bunlar olurken Mahir'e olan kuyruk acısını bir türlü unutmayan Boksör Hilmi, Mahir'in karşısına çıkmak için mıntıkasına gider. Mahir yerine Orhan'la karşılaşır. Orhan ağabeyime ne diyeceksen bana de deyince Boksör Hilmi, Orhan'ı tutsak alır. Mahir'e karşıma çıkmazsan kardeşin ölür haberini yollar. Mahir vaktinde yetişip kardeşini ölümden kurtarabilecek midir?

Labels: , , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.