Güzel Köylü 44. Bölüm izle Tek Parça 22 Nisan 2015 #GuzelKoylu


Güzel Köylü 44. Bölüm Özeti: Kamuran Gül’ü kıskandırmak için planlar yapıyor. Kamuran’ın kaybolan küpesi kafaları karıştırıyor. Gül, Kamuran'ın küpesini kendi yatak odasında bulunca oldukça sinirlenir. İşin aslını öğrenmeye çalışır. 

Güzel Köylü 44. Bölüm Full Tek Parça izle 22-04-2015,Güzel Köylü 44. Bölüm Takılmadan izle,Güzel Köylü 44. Bölüm Youtube seyret,Güzel Köylü son bolum izle,Güzel Köylü 44. Bölüm Donmadan izle,Güzel Köylü 44. Bölüm Hemen izle,Güzel Köylü 44. Bölüm Donmadan izle,Güzel Köylü 44. Bölüm Full Tek Parça izle,Güzel Köylü 44. Bölüm izle ,Güzel Köylü 44. Bölüm izle

Cemal'in bu konuda suçsuz olduğuna düşünmektedir ancak Kamuran'ın küpesinin kendi yatak odasında ne işi olduğunu anlamaya çalışmaktadır.  Bu olayı bir kaç kişiyle paylaşınca kafası  iyice karışır.  En sonunda  küpenin neden kendi yatak odasında olduğunu  Kamuran'a sorar. Kamuran da eline geçen fırsatı değerlendirir ve Gül'ü kıskandırmak için  Cemal'e iftira atar. 

Kamuran sonunun nereye varacağını düşünmeden   Gül'e, Cemal'le birlikte olduğunu söyler.  Bunun bir iftira olduğunu farkına varan Gül, Kamuran'dan intikam almak için  Kamuran'ın hiç ummadığı bir şey yapar. Gidip bunu Kaan'a söyler.   Kaan ise  bunu kendisine yediremez ve bu olayı  Kamuran'ın ailesinin  önünde açıklar.

Online platformda çok fazla tıklanan diziler içinde geldiği için Güzel Köylü televizyon dizisini ziyaretçilerimiz için detaylı sorguladık. Güzel Köylü 44. bölümüyle 22-04-2015 te seyircisini ekran önüne toplayacak her daim olduğu gibi. internete devamlı tercih edilen araştırmalar şu şekilde olmaktadır Güzel Köylü 43. bölüm Full izle Güzel Köylü dizisi bu bölümde epey bir güzel olacağına inanıyoruz.

son bölüm son fragmanı epey bir ilginç olacak gibi. Güzel Köylü geride bıraktığımız bölümü ile epey bir kendinden söz ettirdi. Fenomeni her hafta artan dizimiz Güzel Köylü 44. bölümü ile 22-04-2015 akşamında yeni sevenlerine hoş zaman geçirtecek gibi. Bölümü takip ediyoranız bölüm hakkında yorumda bulunabilirsiniz.

Konusu :
İstanbul''un keşmekeşinden bunalan Gül, yeter artık deyip İstanbul''u terk edip Muğla''ya, Güzelköy''e yerleşiyor. Gül''ün İstanbul''u terk edişindeki tek neden elbette bu değil. Çünkü evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Kaan''ın ihanetine uğradığını düşünüyor. Dünyası yıkılan Gül''e aynı gün Güzel Köy''den İstanbul''a gelen Cemal tarafından bir mektup getiriliyor. Gül mektubu okuyunca Güzelköy''de yaşayan ve babaannesi olduğu iddia edilen bir kadından, Sultan Ana''nın varlığından haberdar oluyor. Zaten İstanbul''dan kaçıp gitmek isteyen Gül''e, Cemal''in getirdiği mektup rehber oluyor.

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.