Elif 144. Bölüm izle Tek Parça 06 Nisan 2015 #ElifDizisi


Elif 144. Bölüm Özeti: Kanal 7'nin Vazgeçilmez Dizisi Elif Yep Yeni Çok Özel Bir Bölüm ile Fanlarını Heyecanlandırmaya Devam Ediyor...Geçtiğimiz Hafta Baya Üzücü Sahneler ile izleyenlere Duygusal Anlar Yaşatan Dizi Elif Dizisi 144. Bölüm ile Bomba Gibi Patlamaya Devam Ediyor.06 Nisan 2015'te Elif Dizisi Kaldığı Yerden Devam Ediyor....

Elif 144. Bölüm Tek Parça HD izle,Elif 144. Bölüm Tek Parça HD izle,Elif 144. Bölüm Tek Parça HD seyret,Elif son bölüm izle,Elif 144. Bölüm izleElif 144. Bölüm Tek Parça HD izle,Elif 144. Bölüm Tek Parça HD izle,Elif 144. Bölüm Tek Parça HD seyret,Elif son bölüm izle,Elif 144. Bölüm izleElif 144. Bölüm Tek Parça HD izle,Elif 144. Bölüm Tek Parça HD izle,Elif 144. Bölüm Tek Parça HD seyret,Elif son bölüm izle,Elif 144. Bölüm izle

Selim ve Zeynep aşklarını herkese ilan etmeye karar verirler. Aliye ise yıllar önce Melek’e yaptığı kötülüğü Zeynep’e yapmaya hazırlanır. Selim ve Zeynep mutlu bir gelecek kurabilecek mi?
Zeynep ve Selim, aşklarının gücüne güvenip herkesin karşısına çıkabilme cesareti gösterirken, Arzu, onların mutluluğunu bozmak için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır. Kenan, Arzu’nun şüpheli hareketlerini gözlem altında tutarken, Arzu zor durumda kalır. Aliye, yıllar önce yaptığı hatayı tekrarlarken, planına sürpriz bir ismi dahil eder. Selim, Zeynep’in karşısına bir kararla çıkarken, onu çok şaşırtacak olan, durumla karşılaşacaktır.
İsabella Damla Güvenilir’i Başrollerinde izlediğimiz Kanal 7 ekranlarının sevilen Dizi Elif’te bu gün!..
Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Elif’te bu akşam
Kanal 7 ekranlarında izleyenlerin yüreğine dokunacak bir dizi; Elif… Annesinin hasretiyle yanıp tutuşan, hiç görmediği babasının hayalini kuran ve üvey babası tarafından hor görülen bir kızın yürek burkan öyküsünü anlatan ‘Elif’ Kanal 7 ekranlarında.

Yasak bir aşk… Ailelerden gizli gerçekleşen bir evlilik, ortaya çıkan gerçeğin sonunda yıkılan bir yuva… Ve küçücük yaşında hayatın acı gerçekleriyle yüzleşen Elif… Anne ve babası, kendisinin varlığından habersiz yollarını ayırdığında kaderi çizilen Elif, zorluklar içinde dünyaya gelir. Üvey babasının yanında geçen sancılı zamanların ardından hiç bilmediği ve kendisinden habersiz olan öz babası Kenan’ın evine besleme olarak gönderilir. 

Fakat Elif, çiftlikte kendisini bekleyenlerden habersizdir. Kalbinde kocaman sevgileri besleyen minik Elif, kendisine kötülük yapmaya çalışanlara sonsuz sevgi kapısını açar. Çiftlikte Elif’i bekleyen acı sürprizler, Elif’in annesine duyduğu özlemi gün geçtikçe arttırmaktadır. Anne hasretiyle yanıp tutuşan Elif, küçücük yaşında sabrın anlamını öğrenmiştir. Annesine kavuştuğu günün hayalini kuran Elif, vuslata erecek mi?

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.