Beyaz Yalan 3. Bölüm izle Fragman izle 11 Nisan 2015 #BeyazYalan


Beyaz Yalan 3. Bölüm Özeti: Show Tv'nin Yeni Dizisi Beyaz Yalan Bomba Gibi Bir Bölüm ile izleyenleri Ekran Başına Kitlemeye Devam Ediyor.Yep Yeni Bir Bölüm ile 11 Nisan 2015'te Aksiyon Ve Heyecana Kaldığı Yerden Devam Ediyor..

Beyaz Yalan 3. Bölüm Tek Parça HD izle,Beyaz Yalan 3. Bölüm Tek Parça HD izle,Beyaz Yalan 3. Bölüm Tek Parça HD seyret,Beyaz Yalan son bölüm izle,Beyaz Yalan 3. Bölüm izle

Show TV ekranlarında sürprizlerle dolu bir dizi başladı! NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Beyaz Yalan 2. bölümüyle 3 Nisan Cuma akşamı ekrana geldi. Dizi ilk bölümüyle TOTAL'de 30. AB'de 28. ABC+1'de 25.oldu. Bu sonuçların ardından Show TV dizinin gün ve saatini değiştirdi. Yayın günü pazartesi 20.00'den Cuma 23.15'e alındı.


Konusu ve oyuncularıyla beğeni toplayan Beyaz Yalan dizisi birbirinin kopyası ancak bir o kadar da birbirinden farklı olan iki gencin heyecan dolu hikayesini konu alıyor. Merakla beklenen Beyaz Yalan dizisinin son bölümünde Melek bir süre Alara'nın yerine geçti. Bu sırada Alara yaşam mücadelesi veriyordu. Melek mahalleye dönünce de Alara'nın boşluğu fark edildi ve herkes onu aramaya koyuldu.
BEYAZ YALAN 3. BÖLÜM ÖZETİ
Melek ortadan kayboldu. Villadaki yaşamına alışamayan Melek için durum daha da zorlaştı. Halil gözü dönmüş bir şekilde Melek'i aradı. Öte yandan Alara da evinde değildi. Melek mahalledeki evine dönünce herkes Alara'yı aramaya koyuldu ancak Alara hastanede yaşam mücadelesi veriyordu.


Labels: , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.