Alın Yazım 161. Bölüm izle Son Bolum 13 Nisan 2015 #Alınyazım

Alın Yazım 161. Bölüm Özeti: Her Geçen Gün Biraz Daha Heyecanlanan Dizi Alın Yazım 161. Bölüm ile izleyenleri Baya Heyecanlandıracağı Gözüküyor.Hızını Kesmeden 161. Bölüm ile 13 Nisan 2015'te Kanal D'de Kaldığı Yerden Devam Ediyor.Alın Yazım 161. Bölüm Yayınlandıktan Hemen Sonra Web Sitemizde Reklamsız Tek Parça Olarak izleyebilirsiniz.

Alın Yazım 161. Bölüm izle,Alın Yazım Son Bölüm izle,Alın Yazım 13 Nisan izle,Alın Yazım 161. Bölüm tek Parça izle,Alın Yazım Son Bölüm Tek Parça izle,Alin Yazim 161. Bolum izle,Alın Yazım 161. Bölüm Full Hd izle,Alın Yazım Bu Gün izle,Alın Yazım 13.04 2015 Kanal D izle 

Melek’in durumu ciddiyetini korumaktayken her şeyin tek sorumlusu Selim, Melek’in yanına gelmiş nasıl olduğunu merak etmektedir. Selim’i gören Melih öfkesine hakim olamazken Melek’in durumu ne olacak, bu aşk yarası onda nasıl bir hasar bırakacaktır? Asya ise Melek’in durumu böyleyken onu yalnız bırakmaz. Melih ise Melek’in bu halinin sorumlusunu Asya olarak düşünerek Asya’ya nasıl bir hamlede bulanacaktır? 

Melih’in Asya’ya sert tepkisini gören Yiğit’in Melih’e hamlesi ne olacaktır? Aysel, Selma’yı iyice merak etmiştir. Fakat Savaş Selma’ya hiç kimseye görünmemesi konusunda uyarılarda bulunmaktadır. Selma Savaş’tan kurtulup Aysel ile buluşmaya gittiği sırada Selma’yı kim nasıl görerek Savaş ve Selma’nın planını suya düşürecektir?

 Şevki Aysel’in parasını geri vermekte kararlıyken, Emel parayı alarak Aysel’in yanına bizzat kendisi gider. Emel’in Selim ile evlenmek yolunda yapacağı en etkili hamle ne olacak, Aysel bu durumda köşeye mi sıkışacaktır?


Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.