Alın Yazım 160. Bölüm izle Tek Parça !! 10 Nisan 2015

Alın Yazım 160. Bölüm Özeti: Her Geçen Gün Biraz Daha Heyecanlanan Dizi Alın Yazım 160. Bölüm ile izleyenleri Baya Heyecanlandıracağı Gözüküyor.Hızını Kesmeden 160. Bölüm ile 10 Nisan 2015'te Kanal D'de Kaldığı Yerden Devam Ediyor.Alın Yazım 160. Bölüm Yayınlandıktan Hemen Sonra Web Sitemizde Reklamsız Tek Parça Olarak izleyebilirsiniz.

Alın Yazım 160. Bölüm izle,Alın Yazım Son Bölüm izle,Alın Yazım 10 Nisan izle,Alın Yazım 160. Bölüm tek Parça izle,Alın Yazım Son Bölüm Tek Parça izle,Alin Yazim 160. Bolum izle,Alın Yazım 160. Bölüm Full Hd izle,Alın Yazım Bu Gün izle,Alın Yazım 10.04 2015 Kanal D izle 

Savaş, Asya’nın geldiğini görünce Yiğit’e karşılık vermeyerek Asya’nın gözünde Yiğit’i kötü göstermeye çalışır. Yiğit ise Savaş’ın gerçek yüzünü Asya’ya göstermek için nasıl bir hamle yaparak Savaş’ı bu kez köşeye sıkıştıracaktır? Asya’nın Savaş’a tepkisi ne olacaktır? Selma’nın bebeğinin kaç aylık olduğu Doktor Göksel tarafından Levent’in gözü önünde kontrol edilir. 

Aysel ise Levent’in gerçeği öğrenmesini engellemek için ne yaptıysa başarılı olamamıştır. Levent bebeğin gerçekte üç aylık olduğunu öğrenecek midir? Levent’in Aysel ve Selma’ya tepkisi ne olacaktır? Emel, Canan’ın planına bir şekilde razı olmuştur; ama Selim’in ev anahtarını alıp Canan’a teslim etmesi gerekiyordur. Emel anahtarı almak için harekete geçtiği sırada Selim olanların farkına varabilecek midir?

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.