Alın Yazım 157. Bölüm izle Tek Parça !! 07 Nisan 2015 #Alınyazım

Alın Yazım 157. Bölüm Özeti: Kanal D'nin Vazgeçilmez Dizisi Alın Yazım Bomba Gibi Bir Bölüm ile izleyenleri Ekran Başına Kitlemeye Devam Ediyor Alın Yazım 7 nisan 2015'te 157. Bölüm ile Kaldığı Yerden Hızını Kesmeden Devam Ediyor..

Alın Yazım 157. Bölüm izle,Alın Yazım Son Bölüm izle,Alın Yazım 7 Nisan izle,Alın Yazım 157. Bölüm tek Parça izle,Alın Yazım Son Bölüm Tek Parça izle

Kanal D'nin sevilen dizisi Alın Yazımın yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu. Savaş'ın dengeleri altüst edecek hamlesi ne olacak? Emel' Selim ve Melek'in en mutlu günlerine engel olabilecek mi? Zuhal Canan ve Şevki'nin birlikte olduğunu öğreniyor mu?Hafa içi her gün ekrana gelen fenomen dizi, 7 Nisan Pazartesi günü yine ilgi çekecek bir bölümle seyircisinin karşısına çıkacak. Alın Yazım son bölüm özeti ve 157.bölüm fragmanı izlemek için gereken bağlantıya sayfamızdan ulaşabileceksiniz.

Savaş'ın tüm dengeleri altüst edecek hamlesi ne olacak? Alın Yazım son bölümde, Ercan, bebeğin kendisinden olduğunu söylemek için Levent'in evine gelmiştir öteki taraftan Yiğit'te Levent'in evine doğru gelmektedir Aysel ise çaresiz Ercan'ı göndermeye çalışmaktadır. Aysel bu durumdan kurtulabilecek mi? Selma ise artık yolun sonuna geldiğini düşünüp bebeği ve bu sırla birlikte en iyi şeyin hayatına son vermek olduğunu düşünür.

 Levent ve polisler her yerde Selma'yı ararken buldukları zaman çok geç mi olacak, Selma hayatına son mu verecektir. Savaş, Asya'nın işi kabul etmemesine sinirlenmiş neden diye düşünürken sinsice bir plan tasarlayarak hamle yapmaya karar verir. Savaş'ın dengeleri altüst edecek hamlesi ne olacak?

 Nişan günü gelip çatmış Emel, Melek'e ilaçlı su bile içirmeye çalışmış ama başarılı olmamıştır. Selim ve Melek'in en mutlu gününe engel olmak isteyen Emel'in son ve en etkili hamlesi ne olacak Selim ve Melek'i ayırabilecek mi? Zuhal ise Canan'ın sır gibi sakladığı ses kaydının olduğu telefona ulaşmış Canan'ın gözü önünde kaydı açmıştır. Zuhal Canan ve Şevki'nin birlikteliğini öğrenecek mi?

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.