Kara Ekmek 23. Bölüm izle Full Hd Tek Parça !! Yeni Sezon #KaraEkmek


Kara Ekmek 23. Bölüm Özeti: Atv'nin Vazgeçilmez Dizisi Haline Gelen Dizi Kara Ekmek Yeni Bölüm ile Fanlarını Ekran Başına Kitleyecek Bir Bölüm ile Büyük ilgi Göreceği Gözüküyor.Bakalım Yeni Bölüm'de Neler Olacak Şimdiden Merak Konusu?

Kara Ekmek 23. Bölüm Full Hd izle 26-06-2015,Kara Ekmek 23. Bölüm Youtube izle,Kara Ekmek 23. Bölüm Hemen seyret,Kara Ekmek son bolum izle,Kara Ekmek 23. Bölüm Full izle,Kara Ekmek 23. Bölüm Hemen izle,Kara Ekmek 23. Bölüm Tek Parça HD izle,Kara Ekmek 23. Bölüm Tek Parça HD izle,Kara Ekmek 23. Bölüm izle ,Kara Ekmek 23. Bölüm izle

bu hafta son fragmanı bir hayli heyecanlı gözüküyor. Kara Ekmek bir önceki bölümde baya Semra, Asiye'nin bebeğini alıp ortadan kaybolur. Bıçak gibi keskin bir çaresizlik geride kalan herkesi sarmıştır. Asiye, yaşadığı acı ve intikam ateşiyle ortalığı kasıp kavurur. Onun için önemli olan tek bir şey vardır; bebeği.
Bebeği için kendini bitiren diğer kişi ise Hale'dir. Yalnızlığı, genç kadını dönüşü olmayan bir intikama sürükleyecektir. Artık kaybedeceği bir şey yoktur.
Pervin, eline geçirdiği büyük bir kozla Mine'yi hayatının kararını vermeye sürükler. Pervin, Ali ve Mine üçgeninde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
Acılara son noktayı koyan yine Semra olur. Son hamle, beklenmedik olaylara gebedir. Nihai karşılaşma, bazılarını felakete, bazılarını ise inanılmaz mucizelere sürükleyecektir. 

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.