Kiraz Mevsimi 45. Bölüm izle Tek Parça Son !! 16 Mayıs 2015 #KirazMevsimi


Kiraz Mevsimi 45. Bölüm Özeti: Yine Heyecan Ve Güzel Anların Yaşanacağı Dizi Kiraz Mevsimi 45. Bölüm ile 16 Mayıs 2015'te Fox Tv'de Sizlerle Öykü ile Arasını Düzeltebilmek için Elinden Geleni Yapan Ayaz Başarısız Olur Fakat Öykünün Fidyeciler Tarafından Kaçırılması Bu ikilinin Arasındaki Aşkı Alevlendireceği Gözüküyor.....

Kiraz Mevsimi 45. Bölüm Full Hd izle,Kiraz Mevsimi 45. Bölüm izle,Kiraz Mevsimi Son Bölüm izle,Kiraz Mevsimi Yeni Bölüm izle,Kiraz Mevsimi 45. Bölüm Tek Parça izle,Kiraz Mevsimi 16 Mayıs izle

Kiraz Mevsimi 45. Bölüm ile bu akşam izleyicisinin karşısına çıkıyır. Kiraz Mevsimi fırtına gibi esmeye devam ederken yeni bölümde bakın neler yaşanıyor. Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kiraz Mevsimi'nin canlı yayın ekranını sizler için yayınlıyoruz. Kiraz Mevsimi Fox Tv canlı izlemek için haberimizin devamındaki linke tıklayabilir Kiraz Mevsimi'nin 45. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanına ve Kiraz Mevsimi 45. Bölümünü (Son Bölüm) izlemeyeyip veya kaçırdıysanız izleyebilirsiniz.

Fox Tv'nin vazgeçilmez dizisi ve Cumartesi günlerininde reyting rekortmeni Kiraz Mevsimi rekorlara imza atıyor. Kiraz Mevsimi 45. yeni bölüm ile bu akşam ekranlara gelirken dizide yaşanacaklar herkesi şoke edecek. Kiraz Mevsimi 45. bölüm son bölümde heyecan dorukta. Ayaz'ın doğum günü yaklaşık ve Öykü ona unutulmaz bir sürpriz yapmak ister.
Kiraz Mevsimi son bölümde heyecan dorukta. Ayaz'ın doğum günü yaklaşık ve Öykü ona unutulmaz bir sürpriz yapmak ister.
Öykü'nün açıklaması herkes için büyük bir şoktur. Süpriz karar veren sadece onlar değildir. Aile yemeğinde bu kez hiç umulmadık birileri şaşırtır herkesi. Bu gelişmenin ardından Öykü annesinin evine dönecektir. Ancak Ayaz izin vermez.
Öykü'yü kendisine kelepçeler. İki aşık romantik bir gece geçirirler. Bu durum Necmiye halanın gözünden kaçmaz ve Öykü’yü geri göndermek için akılları durduracak bir plan yapa
Ancak hesaplamadığı bir şey vardır. Yaklaşmakta olan Ayaz’ın doğum günü! Bu kez büyük sürpriz Öykü'den gelecektir!
“Bana eskisi gibi bakana dek, seni öpmeyeceğim…” Atölyede çıkan yangın Ayaz ve Mehmet için hem yeni bir dönemin, hem de Ayaz ve Öykü’nün hayatının tam ortasına dalacak davetsiz misafirlerin habercisidir.
Bir yandan izlendiklerini bilmeden evde sürdürdükleri evcilik oyunu, bir yandan Ayaz’ın Halası Necmiye’nin kötücül senaryoları ile herkesin psikolojisini çökertmesi Öykü’yü iyice bunaltır. Nikah için başvuru yapan ve kimse duymadan bu işi halletmeye çalışan Ayaz ve Öykü arasında ise işler biraz karışır.
Evlilik konusunda kararsızlık yaşayan Öykü Ayaz’dan zaman ister. Bu oyunu olabildiğince uzatıp işleri yoluna koymanın peşindedir. Öykü’deki tereddütlü gören Ayaz ise bir karar alır. Şeyma öğrendiği haberi Mete’ye vermekte gecikmez.
Ancak Mete’den hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Bu süreçte Şeyma’nın yardımına koşacak kişi ise Şeyma için tam bir sürpriz olur. Yangını Önem’in çıkardığını düşünen Monica Mehmet’e şüphelerini anlatır. Önem’le konuşmaya giden Mehmet içinse yaptıkları bu konuşma her şeyin değişeceği ve dönüşeceği olaylara gebedir. Ayaz için bir moral partisi vermeye karar veren İlker sadece erkeklerin katılacağı bu parti için özel bir organizasyon yapar. Ancak o gece sırlar ortaya çıkacak ve ortalık fena halde karışacaktır.

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.