Aşkın Bedeli 354. Bölüm izle Son Bölüm !! 13 Nisan 2015


Aşkın Bedeli 354. Bölüm Özeti: Star Tv'nin Sevilen Dizisi Aşkın Bedeli Yep Yeni Bir Bölüm ile Sevenleri ile Buluşmaya Devam Ediyor.Bakalım Aşkın Bedeli Yeni Bölüm'de Sergilicekleri Merak Konusu?

Aşkın Bedeli 354. Bölüm Full izle,Aşkın Bedeli 354. Bölüm Full izle,Aşkın Bedeli 354. Bölüm Full seyret,Aşkın Bedeli son bölüm izle,Aşkın Bedeli 354. Bölüm izle,Aşkın Bedeli 354. Bölüm Full izle,Aşkın Bedeli 354. Bölüm Full izle,Aşkın Bedeli 354. Bölüm Full seyret,Aşkın Bedeli son bölüm izle,Aşkın Bedeli 354. Bölüm izle

Sonunda Poyraz ve Nihat baş başa kalırlar. Poyraz Nihat’ı konuşturmak için gözünü karartmıştır. Hikmet ve Zeynel, Nihat’ı engellemek için çare aramaktadırlar. Sedef, Hala ve Fatma’nın Emine’yle fazlaca ilgilendiklerini fark etmiştir. Kudret ise Emine’yle ilgili büyük bir sırrı beraberinde getirmiştir.
Emir’in hayata dönüşü Gülnara’nın esaretine mâl olmuştur. Gülnara borçlandığı Veysel’in, peşini kolay bırakmayacağını fark eder. Zehra’nın Urfa’ya gelişinin altında Betül’den kurtulmasını sağlayacak bir plan yatmaktadır. 

Emir’in hastanede olduğunu öğrenen Betül ise Rüstem’e ulaşmaya çalışmaktadır.
Sedef, Hikmet’le ilgili gerçekleri öğreniyor. Nihat’ın ölmeden önce söylediği son sözler Hikmet’i işaret etmektedir. Sedef, Hikmet’le ilgili gerçekleri Poyraz’dan öğrendiğinde büyük bir şok yaşar. Hikmet, Nihat’ın kendisinin ismini vermesiyle, Poyraz’ın her şeyi öğrendiğini fark eder. 

Emir’in hastanede olduğunu öğrenen Rüstem, Zehra ve Diyar hemen İstanbul’a dönerler. Emir, ailesinin onu ölüme terk ettiğini düşünmektedir. Rüstem, Yaman’ın söylediği yalanlara öfkelenmiştir. Betül ise hem Emir’in durumunu açığa kavuşturan kişi olmuş hem de Rüstem’in geri dönmesini sağlamıştır.

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.