Serçe Sarayı 8. Bölüm izle Tek Parça Son !! 23 Nisan 2015 #serceSarayı


Serçe Sarayı 8. Bölüm Özeti: Serçe ve Mahir, Zerrin’i kurtarıp Süla’nın evine getirirler. Serçe, Zerrin’i sıkıştırır ama Zerrin sırlarını saklamaya kararlıdır.
 Serçe’nin öldü sanılan kocası Ramazan planlarını uygulamak üzere gizlice mahalleye döner. Baba özlemi içinde kıvranan oğlu Sinan’ı yanına çeker. 

Serçe Sarayı 8. Bölüm Youtube izle 23-04-2015,Serçe Sarayı 8. Bölüm Tek Parça izle,Serçe Sarayı 8. Bölüm Tek Parça HD seyret,Serçe Sarayı son bolum izle,Serçe Sarayı 8. Bölüm Full Hd izle,Serçe Sarayı 8. Bölüm Hemen izle,Serçe Sarayı 8. Bölüm Full izle,Serçe Sarayı 8. Bölüm Youtube izle,Serçe Sarayı 8. Bölüm izle ,Serçe Sarayı 8. Bölüm izle

 Sinan onun söylediklerini büyük bir hevesle yapmaya başlar.
 Kadir, Bülent’in sert eleştirisinin de etkisiyle Serçe konusunda daha da bilenir. Bundan sonra ne olursa olsun aşkına sahip çıkacaktır. Ancak olaylar hiç de beklenildiği gibi gelişmez. 
 Kadir uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hastanede ölüm kalım savaşı vermekte, Serçe ise evde kendisini bekleyen tehlikeden habersiz, gözyaşları içinde Kadir’in başında nöbet tutmaktadır.internet Aleminde en çok aranan dizilerimiz arasında geldiği için Serçe Sarayı televizyon dizisini üyelerimiz için etraflıca sorguladık. Serçe 

Sarayı 8. bölüm 23-04-2015 tarihinde sevenlerini tv karşısına toplayacak daima olduğu gibi. yahoo'da genellikle girilen aramalar şu şekildedir Serçe Sarayı 8. bölüm full hd Serçe Sarayı dizisinde yeni bölüm oldukça hareketli olacağına inanıyoruz.

bu hafta ilk fragmanı epey bir ilginç olacak gibi. Serçe Sarayı geride bıraktığımız bölümde epey bir ses Getirmişti. Takipçisi her daim yükselen dizimiz Serçe Sarayı 8. bölümü ile 23-04-2015 tarihinde yeni seyircilerine doyumsuz anlar yaşatacak Bölümü seyrettikten sonra bu bölümle ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.

Konusu : “SERÇE SARAYI” YILDIZLAR GEÇİDİ Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy, Serkan Ercan, İsmail Ege Şaşmaz ve Erkan Bektaş’ın da rol aldığı “Serçe Sarayı”nın proje tasarımı, "Gurbet Kuşları", "Şubat", "Leyla ile Mecnun", "Sen Aydınlatırsın Geceyi" gibi pek çok başarılı yapıma imza atan Funda Alp’e ait. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, "Yaprak Dökümü", "Menekşe İle Halil" gibi yıldız dizilerle tanıdığımız Mesude Erarslanoturuyor. Yaşam mücadelesi, sürpriz olaylar ve aşkın içiçe geçtiği “Serçe Sarayı”, Şubat ayında STAR TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.