Medcezir 75. Bölüm izle Yeni !! 29 Mayıs 2015 #Medcezir


Medcezir 75. Bölüm Özeti: Artık Gündem'de Zirve Yapacağı Bir Bölüm ile Haftaya Reng Katan Fragmanı ile Star Tv'nin Medcezir Adlı Dizisi 75. Bölüm ile Hayranlarını Heyecanlandırma Yolunda devam Ediyor.Bakalım Yeni Bölşüm'de Neler Olacak?

Medcezir 75. Bölüm Full Hd izle,Medcezir 75. Bölüm izle,Medcezir Son Bölüm izle,Medcezir 29 Mayıs izle,Medcezir Star Tv 75. Bölüm 29 Mayıs izle,Medcezir Son Bölüm tek Parça izle

Eylül ise öfkesini ve kırgınlığını bir süreliğine askıya alarak, Mert’le geçireceği birkaç huzurlu saatin tadını çıkarmaya çalışır.
Sude, Mira ve Yaman’ın düğün organizasyonu ile ilgili planlarını dile getirince, iki aile arasındaki gerilim de kendini göstermeye başlar.
Orkun’un silah taşıdığı haberi hızla yayılmaya başlar ve Yaman, Orkun’dan gelebilecek tehlikelere karşı her lahza tetikte bekler. Orkun da Yaman’ı kışkırtmak ve üzerine çekmek için elinden geleni yapar.
Mira, Yaman’ın sürpriz doğum günü partisinin heyecanıyla koştururken, Orkun da geçmişte canını yakan herkesten bir bir intikamını alarak, yolunda ilerler. Yaman’ı da hazırladığı tuzağa adım adım yaklaştırmayı başarır.
Yaman, Mira’dan saklı yaşadığı tüm gerilime rağmen, doğum gününü keyif içinde geçirirken, Orkun’un intikam hırsıyla verdiği zararlar bundan böyle onun bile hesap edemeyeceği kadar büyük bir hızla yayılır…


Labels: , , , , ,



Leave A Comment:

Toplistler

Eğlence ve Komedi Siteleri Гласувай за мен в BGTop100.com Yatp.Org Dizin Sitesi toplist Topliste Grafikdream Vote for this Site @ Marsuhuba`s Topliste Power-Regenbogen TOP-XL arts-allerlei Gratis Billig Kostenlos Top 100 TOP-XL Stureplan Topp 100 Top Jewelry Sites Top Wallpaper Sites Top Watch Sites PARTY-BIBER Top Liste Hier gehts zur neuen Topliste Entertainment Blogs
blog links Site Ekle top sites
top sites Site Ekle Hit Toplist Toplist COOL LİSTEM TOPlist TOPlist akdizii.blogspot.com Site Analizi
Blogger tarafından desteklenmektedir.